Hur mycket kan du spara på gratis varuprover?

Med ett gratis prov kan du komma långt! Det kan verka för enkelt för att vara sant men om du lär dig mer om gratis varuprover så kan du spara stora pengar. Tänk bara på vad du sparar med en framtidsfullmakt gratis som du laddar ner från nätet!

Låt oss ta en titt på saker du kan få gratis hem i brevlådan från företag som vill introducera dig för deras produkter och tjänster. Vi tar det hela i kategorier för att få en bättre överblick.

Observera att varuprov kan bli inaktuella så det är möjligt att vissa förslag härnedan inte längre gäller. Men då kan du kolla med samma företag om de ger andra gratis varuprover inom samma kategori!

Gratis varuprover för kroppsvård

Du kan få varuprov för hälsa och kroppsvård från butiker online. Ibland ska du bli medlem och ibland går det bra att ange namn och adress för att få gratis tester av allt från schampo till kosttillskott.

Några sajter att kolla är:

Gratis prover för underhållning

Det går att få en hel del underhållning helt gratis. För det mesta genom att du testar under en månads tid. Därefter måste du inte betala för tjänsten om du inte vill det.

Exempel på gratis prova av underhållande tjänster:

Gratis produkter för hushållet

Om du är sugen på saker till ditt hem så kan du kika in på sajter där man skickar prover för produkter eller kanske till och med gratis matprover.

Här är några exempel:

Här kan du se hur du beställer gratis varuprover från Golvpoolen:

Om du ofta sysslar med att ladda ner från Youtube bör du också kika lite på möjligheten att hitta gratis varuprover via denna kanal. Många företag väljer att erbjuda sina gratis tester med videos som förklarar mer.

Gå med i grupper för gratis prylar

Du kan också gå med i grupper på Facebook och i andra sociala medier för att få gratis prylar. Här får du förstås hänga med och se vad som är aktuellt just nu. Men det kan ju bli en riktigt rolig hobby!

gratis prylar

Hur mycket sparar du på att prova på gratis?

Som du själv kan räkna ut kan det bli åtskilliga hundralappar per månad om du är bra på att ordna med gratis prover. Genom att använda gratis produkter kanske du inte behöver ta ett snabblån då bilen kraschar veckan innan lönen kommer!

Det finns förstås många fler varuprover som du får gratis genom att signa upp eller ta kontakt. Om du lägger ihop detta med att lyssna på gratis musik, få gratis måltider och mer så kan det verkligen bli ett bättre slut på månaden med slantar över för att spara!