Gratis tidningspremier – Så får du tidningsprenumeration gratis

Skärmar i all ära, en glossig tidning är verkligen härligt att få hem i brevlådan. Det är något särskilt med ett magasin som du kan sitta och mysa med då tiden räcker till. Det går att använda gratis tidningspremier för att testa olika tidningar och det finns också helt gratis tidningar online.

Tidning med premie som först är gratis

Det allra vanligaste är gratis tidningspremier som går ut på att du får några exemplar utan att betala för det. Därefter får du bestämma dig för om du vill betala för fler tidningar. Observera, att det kommer att finnas villkor för den här typen av tidning med premie som är gratis.

Det kan till exempel vara så att du ska säga till i förväg om att du inte vill fortsätta. Om du inte gör det kanske du har förbundit dig till att betala för ett visst antal exemplar bara för att du kryssade för erbjudandet om prenumeration med premie gratis för att testa.

Gratis tidningar som present

Du kan också få ett visst antal tidningar gratis när du väljer att skaffa tidningsprenumeration. Om du betalar för ett år i förväg kanske du får den första månaden helt gratis. Här finns det också en rad olika erbjudanden som kan ge dig fina presenter.

Den här typen av tidningspremier kan ju inte ses som gratis men de har fina fördelar.

Du kommer ju att:

  • Spara pengar
  • Få mer för pengarna
  • Snabbt komma igång med tidningen
  • Få andra fördelar då det är möjligt

När du inte har hittat rätt tidning

När du fortfarande söker efter en riktigt bra tidning att få hem i brevlådan kan det vara klokt att se på tidningsprenumeration premie som är gratis. Det här gör det ju mycket enklare att hitta rätt. Även om du har kikat på vissa tidningar hos vänner är det inte säkert att de kommer att passa dig perfekt.

Börja med en prenumeration premie som är gratis för att sedan se om du vill fortsätta. Även om du bara får en tidning gratis kan det vara det värt. En bra premie tidning kommer du ju att ha nytta av när den väl passar dig.

Gratis tidningsprenumeration med premie online

Det finns tidningar där du fortsätter att betala 0 kronor för din tidningsprenumeration månad efter månad. Dessa hittar du online. Det som gör det möjligt att få gratis tidningar online på detta sätt är reklamen som de kommer med.

Vanliga tidningar har också reklam men de kostar ju mycket mer att producera. På nätet blir det billigare och tidningar har råd att ge dig gratis prenumeration mot att de får din mejl och kan skicka reklam och erbjudanden.

Tidningar online läser du på skärm. De kan också finnas som pappersversion men det är ovanligt att denna skulle vara helt gratis mer än för några nummer.

Förstå hur gratiserbjudandet fungerar för att få ut mer av det

Med gratis tidningspremier är det som med allt annat här i världen. Det finns alltid en hållhake, någon vill givetvis tjäna på att du får upp ögonen för tidningen och det är ju okej så länge som du är medveten om detta.

Innan du skriver in din information för att få tidning med premie satt till noll gäller det att du förstår villkoren. Läs igenom dessa och skriv ner datum som gäller för att avboka om detta krävs för att gratiserbjudandet ska förbli gratis.

Dra nytta av tidningspremier som är billiga

När du väl har hittat en eller flera tidningar som du vill prenumerera på ska du fundera lite på vad det hela kommer att kosta på lång sikt. Visst är det bra om du kan börja med en gratis tidningspremie men tids nog får du ju betala.

Kolla om det kan vara så att det blir billigare om du betalar för ett halvår eller ett år åt gången. Flera tidningar låter dig spara stora pengar på detta vis. Det blir inte gratis men närapå!

Hur många tidningar ska du ha åt gången?

Då du upptäcker en tidningspremie som är otroligt attraktiv kanske du tänker att det är läge att slå till. Men hur många tidningar med premier har du just nu? Det kan vara klokt att tänka på hur mycket du hinner med.

Om du bor med andra som också vill läsa om mode, vetenskap och matlagning är det ju inte dumt att ha flera tidningar om dessa ämnen. Men om det bara är du som läser kanske du ska nöja dig med en eller två tidningspremier.

Det är ju synd att betala för en tidning som du sedan inte har tid att läsa. Fundera lite på saken och börja med en prenumeration premie som är attraktivt för en tidning som du är riktigt nyfiken på. Tids nog märker du om det finns plats för mer läsning.

Utländska tidningar till Sverige

Det går att få utländska tidningar till Sverige och du kan hitta gratis erbjudanden men tänk på att det här kommer att bli dyrare på grund av att det kostar mer att skicka från andra länder. Du kan eventuellt hitta gratisversioner online av tidningar från andra länder som du är intresserad av.

Online finns allting som är gratis!

Du ska alltid söka online när du är ute efter gratis tidningspremier. På nätet finns all information samlad och det är enkelt att hitta det som passar dig just nu. Missa inte att du faktiskt kan kontakta tidningar som intresserar dig.

Skicka ett mejl och fråga om de har något erbjudande till dig just nu. Det kan leda till att du faktiskt får testa några nummer gratis och sedan erbjuds fina villkor för att bli ny prenumerant.