Bästa gratissajterna och app för Harpan

Harpan är ett otroligt roligt spel som du antagligen har som en del av ditt Windows-system. Men om du av någon anledning känner att du behöver fler alternativ så kan du börja leta efter spel för att spela gratis Harpan online. Det finns väldigt många och här ska vi kika på de tre bästa.

Grunden i Solitaire som det heter på engelska är enkel nog. Du ska spela ut en kortlek med 52 kort genom att sortera den på ett spelbord. Du ordnar korten för att få loss de gömda korten. Det är enkelt att lära sig och superlätt att spela online!

På sätt och vis kan vi säga att gratis harpanspel online är bättre än gratis varuprover men kanske lite som gratis VPN på så vis att du får tillgång till hur många timmar som helst av rent nöje!

Några bra val av sajter med gratis Harpan:

Klondike Solitaire

klondike

Klondike Solitaire är ett av de populäraste harpanspelen som finns tillgängliga online. Det är ett klassiskt spel med tur och skicklighet och målet är som vanligt att ordna korten i en viss ordning där ess är det lägsta kortet och kungen är det högsta.

Klondike Solitaire är tillgängligt gratis på klondike sajten men finns på flera andra webbplatser. Detta inkluderar World of Solitaire och BVS Solitaire. Dessa sajter erbjuder både det klassiska spelet Klondike såväl som en mängd olika varianter som Pyramid, Spider, FreeCell och mer.

Solitaire Bliss

bliss

Solitaire Bliss är en annan bra webbplats för att spela solitaire gratis online. Sajten har över 500 olika varianter av spelet. Bland versionerna finner vi klassiska Klondike, Pyramid och FreeCell, såväl som andra populära varianter som Yukon och Scorpion.

Sajten erbjuder också en daglig utmaning där användare kan tävla mot varandra för att vinna kontantpriser. Designen är hur fin som helst med en bakgrund av trämaterial som är rogivande och fin att se på.

Solitaire Arena

arena

Solitaire Arena är ett gratis patiensspel online i form av en app som har en unik twist. Det tillåter spelare att tävla mot varandra i realtidsturneringar. Spelare kan tävla i en-spelar- eller flerspelarturneringar och det finns kontantpriser att vinna. Spelet innehåller också dagliga utmaningar och topplistor så att spelare kan hålla koll på sina framsteg och tävla mot varandra.