Helt gratis VPN

Är du trött på listor med gratis VPN som ger dig förslag som inte alls fungerar för det som du vill göra. Om du är ute efter streaming tjänster som är blockerade för svenska IP-nummer ska du använda free VPN som fungerar för Netflix, BBC och mer. Men det är lättare sagt än gjort!

Som du vet är det ofta så att gratis VPN-tjänster tjänar på att stjäla information om dig. Eller så gör de det möjligt med Netflix i 10 minuters tid eftersom datamängden är begränsad för gratiskunder. Vi gör det enkelt för dig på Heltgratis.com. Här är en uppdaterad lista med gratis VPN som fungerar samt information om VAD som fungerar.

Notera att detta inlägg görs i februari 2021. Saker och ting kan förändras. Det kan dyka upp nya free VPN tjänster och andra kan försvinna. Med detta sagt, lycka till!

Bästa free VPN tjänsterna just nu

NordVPN är nästan gratis

Här har vi ett tryggt val och en VPN-tjänst för dig som tänker att du tids nog vill betala för anonymiteten, skyddet och streamingen.

Du får:

 • Tillgång till alla Netflix-bibliotek i världen!
 • Stabil uppkoppling
 • Hög hastighet
 • Ingen buffering för HD-film

Du kan även få ID-skydd med NordVPN och det kan vara väldigt viktigt då det är många som använder enheten. Läs en recension av NordVPN ID-skydd för att förstå mer om detta!

Hur får du gratis VPN med NordVPN?

Du kan testa utan risk för att få pengarna tillbaka efter en månad. Det är alltså inte gratis gratis men i stort sett om det är så att du ändå tänker betala för den tjänst som du gillar. Du kan klicka här för att få mer info om NordVPNs gratisstart.

 

ProtonVPN ger dig amerikansk Netflix

Här har du ett bra val om du vill avblockera amerikanska Netflix utan att betala för det. Det här är VPN helt gratis för detta ändamål. ProtonVPN har att gott rykte och kan också vara ett bra val vidare om du vill betala för fler egenskaper.

Du får:

 • Obegränsad data
 • Ingen reklam och annonser
 • 3 servrar

Hur får du gratis VPN med ProtonVPN?

Det är bara att skapa ett konto med dem helt gratis och så är du igång. Tänk på att din hastighet kommer att strypas med mening eftersom du är gratiskund. Du kan klicka här för att få mer info om ProtonVPN gratistjänst.

Windscribe ger dig 10 timmar streaming per månad

Med Windscribe får du 10GB data per månad. Det är ungefär lika mycket som 10 timmars SD-streaming. Med denna VPN kan du avblockera amerikanska Netflix.

Du får:

 • 10 servrar
 • Cirka 10 timmars streaming per månad
 • US Netflix

Hur kan du få VPN gratis med Windscribe?

Du kan snabbt ladda ner gratis VPN med Windscribe om du besöker deras hemsida här.

 

TunnelBear för en film per månad

Om du bara vill se en film per månad på amerikanska Netflix kan TunnelBear fungera bra. Det här är också ett bra val om ditt främsta syfte med att använda VPN gratis är att få säkrare uppkoppling för enklare saker som att skicka ett mejl från en offentlig plats.

Du får:

 • 5GB data per månad
 • Tillgång till Netflix
 • Netflix från Kina

Hur kommer du igång med TunnelBear free VPN?

Det enklaste är att surfa in på deras hemsida här och läsa mer om deras gratiserbjudande. Det finns appar för mobila enheter och så kan du bygga på med betaltjänst om du vill för rätt så låga priser.

 

Opera VPN ger dig Netflix från England

För dig som vill ha VPN free för att streama innehåll från Storbritannien kan Opera VPN gratis vara ett smart val. Opera är en webbläsare. Var dock medveten om att du inte kommer åt Netflix US med denna tjänst.

Du får:

 • Avblockering av UK Netflix
 • Obegränsad data och streaming
 • Hög hastighet

Hur får du Opera VPN free?

Du kan läsa mer om och ladda ner Opera free VPN genom att klicka här.

 

Om du bara vill använda free VPN för att öka säkerheten

Det finns också val för dig som enbart vill använda VPN gratis för att få ett extra lager av skydd då du surfar på allmänna platser.

Då kan du välja:

Hotspot Shield Free VPN

Det här är en VPN-tjänst med hög säkerhet. Du ska få 500MB data per dag vilket kan räcka gott och väl för lite email och internetbankärenden. Tjänsten fungerar gratis via en server som finns i USA.

Du kan klicka här för mer information.

Hide.me

Hide.me ger dig upp till 2Gb data per månad gratis. Den här VPN-lösningen fungerar med 5 servrar som finns i länder som USA och Canada. Det skapas inga loggar om din surfing med Hide.me och dessutom ger de dig god hastighet.

Du kan klicka här för mer information.

Speedify

Det här är en gratistjänst för VPN med hela 50 servrar. Men du kommer bara att få tillgång till 2GB data per månad med deras free VPN tjänst.

Du kan klicka här för mer information.

 

Vad hände med CyberGhosts gratis VPN?

Denna gratis VPN finns inte längre. Den lades ner i slutet av 2020. Men du kan fortfarande använda dig av CyberGhost för låga avgifter.