Så får du Bonniers tidningar gratis

Kan du få gratis Bonniers tidningar? Såklart att du kan! Bonniers står ju bakom otroligt många tidskrifter och många av dessa finns i allmänna arkiv såväl som helt gratis online. Det kan vara begränsat vad du får tillgång till utan att betala för det men detta går också att komma runt om du kan tänka dig att vänta lite mer att läsa artiklarna.

Ett sätt kan vara att få en gratis tidningsprenumeration som ett erbjudande men kostnaden för prenumerationen kan snabbt öka så snart som erbjudandet är över. Här är några kreativa tips för hur du kan få tillgång till Bonniers tidningar som DN, Expressen, GT, Amelia och Damernas Värld gratis eller till en minimal kostnad.

Börja på ditt lokala bibliotek

Många lokala bibliotek erbjuder gratis tillgång till ett brett sortiment av tidningar och tidskrifter inklusive Bonniers publikationer. Du kan besöka ditt lokala bibliotek och läsa tidningarna på plats eller ibland till och med låna dem hem. Många bibliotek har även digitala tjänster där du kan läsa tidningar online med ditt lånekort.

Nackdelen är förstås att detta inte alltid ger dig tillgång till senaste numren av Bonniers tidningar gratis. Det kan vara äldre exemplar och dagstidningar och kvällstidningar kanske inte håller sig så fräscha lika länge som magasin.

bibliotek tidningar
På bibblan finns det tidningar!

Testperioder och kampanjer

Bonniers tidningar erbjuder ofta gratis testperioder för nya prenumeranter. Det här är en form av gratis varuprover. Håll utkik efter kampanjer på deras hemsida eller sociala mediekanaler där du kan få prova tidningar gratis under en begränsad tid. Registrera dig för nyhetsbrev för att få information om sådana erbjudanden.

Delta i tävlingar och giveaways

Tidningar och andra företag håller regelbundet tävlingar och giveaways där prenumerationer eller exemplar av tidningar är priser. Följ Bonniers och deras samarbetspartners på sociala medier för att delta i dessa tävlingar och öka dina chanser att vinna.

Om tävlingen är enkel och du kanske bara ska lägga en kommentar eller något liknande för att vara med har du ju inte mycket att förlora på detta. Tävlingar är inte alltid så svåra att vinna för det behöver inte vara så många som är med och tävlar.

Fråga din arbetsgivare om prenumeration för jobbet

Om du arbetar på ett företag med en personalavdelning kan du fråga om de erbjuder prenumerationer som en del av personalförmånerna. Många företag prenumererar på tidningar för att ha tillgängliga i kontorslobbyn eller personalrummet och du kan på detta vis få tillgång till dem gratis.

Utnyttja digitala plattformar

Vissa digitala plattformar erbjuder gratis eller rabatterad tillgång till tidningar. Tjänster som Readly eller Zinio kan ha kampanjer där du kan få prova deras tjänster gratis under en viss period och de inkluderar ofta Bonniers publikationer i sitt utbud.

Dessutom är det ganska vanligt att lokala Bonniers tidningar finansieras med annonser. Dessa kan du läsa gratis online. Om det är viktigt för dig med utskrifter kan du ju skriva ut specifika artiklar för att njuta av i hammocken eller vid köksbordet utan din mobilskärm.

Dela prenumerationer med andra

Om du har vänner eller familjemedlemmar som prenumererar på Bonniers tidningar kan du fråga om ni kan dela på prenumerationen. Många digitala prenumerationer tillåter flera användare på samma konto vilket gör det möjligt för dig att få tillgång till innehållet utan extra kostnad.

Det är ju ganska vanligt att låna inlogg från en förälder för att läsa DN och andra tidningar från Bonniers online. Men innan du gör detta ska du kontrollera att det är tillåtet.

Kolla andrahandsmarknaden för Bonniers tidningar

Tidningar som har publicerats kan ofta hittas på andrahandsmarknader som Blocket, Tradera eller i lokala köp- och säljsidor på Facebook. Ibland kan du hitta dem gratis eller för en liten summa vilket ger dig möjlighet att läsa tidigare utgåvor utan att betala fullt pris.

När dödsbon annonseras ut så kan det finnas intresse av att folk kommer och plockar upp högar av böcker och tidningar. Det kan också vara en väg till gratis tidskrifter från Bonniers.

Besök offentliga platser med väntrum

Caféer, frisörer, vårdcentraler och andra offentliga platser har ofta ett urval av tidningar för sina besökare att läsa. Ta tillfället i akt att läsa Bonniers tidningar när du besöker sådana platser. Kanske kan du erbjuda att gå med andra som behöver hjälp för att få en liten lässtund i väntrummet.

väntrum
Väntrummet kan ha både kaffe och tidningar!

Studenter och lärare

Många skolor och universitet erbjuder gratis tillgång till ett stort antal tidningar och tidskrifter för sina studenter och lärare. Om du är student eller lärare ska du kolla med ditt bibliotek eller din institution för att se vilka resurser som är tillgängliga.

Återvinningscentraler

Vissa återvinningscentraler har avdelningar där folk kan lämna eller ta begagnade böcker och tidningar. Du kan ofta hitta nyligen publicerade tidningar där och det är ett miljövänligt sätt att få tillgång till gratis läsning av Bonniers tidningar.

Det finns, som du inser efter att ha läst våra tips på Heltgratis.com, många kreativa sätt att få tillgång till Bonniers tidningar gratis eller till en låg kostnad. Genom att utnyttja bibliotekets resurser, delta i kampanjer, dela prenumerationer och besöka offentliga platser kan du njuta av högkvalitativt innehåll utan att belasta din budget. Var uppmärksam på möjligheter och var kreativ i ditt sökande efter gratis läsmaterial som håller hög kvalitet!