Bästa sajterna för att ladda ner från Youtube gratis

Ett sätt att ladda ner musik gratis på är att använda sajter som gör om Youtube videos till mp3 eller mp4. Därmed är det här också ett sätt att ladda ner en Youtube video gratis. Det finns flera sajter som låter dig göra om Youtube filmer till mp3 eller mp4 och sedan ladda ner till din dator.

Det hela sker direkt online och du behöver ingen särskild mjukvara för att göra detta. Här är några av de bästa sajterna för att ladda ner filmer från Youtube gratis.

Yt1s.com

Yt1s har en sida för att göra om Youtube klipp till mp3 och en för att göra om till mp4. Du surfar in här för att få filmen i mp4 format och här på för att få mp3. Tjänsten fungerar normalt sett bra och den är snabb. Om det är många som försöker ladda ner från Youtube med den samtidigt kan det vara lite segare. Värt att testa!

Ytmp3.cc

YtMP3 har varit med ett bra tag nu och är en sajt som fungerar både för mp3 och mp4. Du klistrar in länken till Youtube-klicket och sedan väljer du MP3 eller MP4. Det hela sker direkt online och när filen är klar klickar du på knappen Download för att få ner filen till datorn. Du kan klicka här för att se på tjänsten.

Go-mp3.com

GO MP3 är som namnet avslöjar en tjänst som fungerar för att ladda ner mp3 filer från Youtube. Det här är en tjänst som du kan se här. Den fungerar smidigt och kräver ingen programvara eller något annat. Det hela sker direkt online.

X2convert.com

Det här är en tjänst där du kan ladda ner ljudfiler och filmklipp. Här finns det också möjlighet att ladda ner flera filer på en gång. Det kan vara av intresse när du har en lista på Youtube med flera videos som du skulle vilja få som filer på din enhet. Du kan kika på tjänsten här!

Viktigt att tänka på

Kvaliteten på tjänster online som ger dig gratis nedladdning av Youtube kan variera. Det är viktigt att du tänker på att välja en tjänst som är säker. Se till att du skyddar din dator mot virus så att du inte ens kan använda en sajt som inte anses vara okej.

Sedan är det så att det finns tjänster för att ladda ner Youtube som kan vara svajiga. Ibland fungerar de alldeles utmärkt ibland mindre bra. På grund av detta kan det vara bra att ha flera alternativ redo då du känner för att ladda ner musik och film från Youtube.